Sportstjärnor som blivit fans

Att musiker och skådespelare supportar olika lag är förstås inte överraskande. Vägen är ännu kortare för tidigare sportstjärnor. En av de mest kända idrottarna som har uttryckt sin kärlek till betting är Michael Jordan. Jordan är bland annat ett fan av golf, men det har tydligen också förekommit att han satsat pengar på sin egen tidigare sport, basket. Han har uttalat sig om att han satsar pengar på basketmatcher regelbundet och att han har ett bra öga för att plocka vinnande lag.Spela på slots

Boxaren Floyd Mayweather Jr är en av de mest framgångsrika boxarna i historien och också ett fan av sportbetting. Han har satsat stora summor på sportevenemang och ska tydligen ha vunnit miljontals dollar på sina satsningar.

Kändisarnas inflytande på sportbettingmarknaden
Kändisars deltagande i sportbetting kan påverka marknaden genom att skapa hype kring vissa lag och evenemang. När en känd person satsar stort på en match eller ett lag kan det leda till att fler fans följer deras exempel och satsar på samma utfall. Detta kan i sin tur påverka oddsen och skapa ökad uppmärksamhet kring matchen eller evenemanget. Här gäller det att du är uppmärksam och i första hand litar på din egen research när du avgör vilka resultat du ska satsa pengar på.